Mared BizServices AB

Om oss

Mared BizServices AB är det ledande servicebolaget inom vår koncern. Vår huvuduppgift är att underlätta och stödja koncernens affärsdrivande verksamheter så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet medan vi tar hand om de administrativa och stödjande funktionerna.

Om oss

Några av de tjänster som Mared BizServices AB kan bistå övriga bolag i koncernen med inkluderar:

 

Ekonomisk administration: Hanterar bokföring, fakturering och andra ekonomiska uppgifter, vilket frigör tid och resurser för andra strategiska initiativ.

 

HR-tjänster: Erbjuder stöd inom rekrytering, personaladministration och kompetensutveckling för att säkerställa att koncernens personal är både engagerad och kompetent.

 

IT-stöd: Våra IT-specialister kan hjälpa till med nätverksadministration, datorsupport och systemintegration för att säkerställa en smidig och effektiv digital arbetsmiljö.

 

Marknadsföring och kommunikation: Hjälper till med marknadsföringsstrategi för att öka varumärkesmedvetenhet och kundengagemang. De bistår även med nyhetsutskick, ansvarar för sociala medier och webbsidor.

 

Kvalitet och hållbarhet: Säkerställer att vi följer gällande lagar och regler samt att våra certifieringar upprätthålls och hålls uppdaterade.

 

Mared BizServices AB är dedikerat till att leverera högkvalitativa service och supporttjänster, och vi arbetar nära bolagen inom koncernen för att förstå deras unika behov och utmaningar. Genom att samarbeta med oss kan bolagen öka sin effektivitet, minska kostnader och maximera sin lönsamhet. Vi är stolta över att vara en värdefull partner i koncernens framgång.

Kontakt

Vill du veta mer om oss? Välkommen att höra av dig!

*” anger obligatoriska fält

Namn*